EuroMek Verksted

Programvare for effektiv og trygg EU-kontroll (PKK)

EuroMek Verksted er skreddersydd for både lettbil- og tungbilverksteder og inneholder alt du behøver for å gjennomføre periodisk kjøretøykontroll, innbyttetakst og tilstandsrapport på en effektiv og trygg måte.

Moduler

Modulene er integrert i ett system, slik at du enkelt og oversiktlig kan navigere mellom de ulike arbeidsoppgaver slik du selv ønsker. EuroMek Verksted inneholder følgende moduler:

Vognkortdata

EuroMek Vognkortdata gjør det lett for deg å finne frem tekniske opplysninger for alle kjøretøy som er, eller har vært registrert i Norge eller Sverige.

Modulen er webbasert og all vedlikehold og oppdatering av vognkortdatabasen skjer sentralt på Input Data sine servere, slik at du hele tiden har oppdatert informasjon.

I tillegg kan vognkortdata også gjøres tilgjengelig for tredjeparts applikasjoner ved hjelp av våre web-service tjenester.

Noen funksjoner
 • Tekniske data fra Autosys, inkludert avskiltede kjøretøy. Tilgjengelig også som Web-service
 • Søk på kjennemerke/deler av understellsnummer, merke, modell osv.
 • Vognkortdata også på Snøscootere og MC
 • Webbasert/krever ingen installasjon
EU-kontroll/PKK

EuroMek EU-kontroll (PKK) tar sikte på å gjøre hverdagen din som kontrollorgan og kontrollør enklest mulig, samtidig som kvaliteten på ditt utførte arbeid blir ivaretatt på best mulig måte.

Du behøver ikke å tenke på backup av utførte kontroller, bilder, eller annen info. Vi har alle nødvendige rutiner for å sikre både tilgjengelighet og lagring av kontrollhistorikk. Kontrollen blir lagret hos oss i minimum to år.

Noen funksjoner
 • Send kontrollen på e-post som PDF
 • Utfør kontrollen på smarttelefon eller nettbrett. NB! Krever EuroMek Mobil
Innbyttetakst (takst/påkost)

Når man skal avdekke feil og mangler ved f.eks. innbytte av en bil vil EuroMek hjelpe deg med å utføre jobben hurtig og kvalitetsmessig.

Innbyttetaksten kan baseres å tidligere forkalkyle, PKK eller tilstandsrapport noe som er svært tidsbesparende for arbeidet med innbyttetakst.

Skreddersydde tekster

Taksten er bygget rundt et sett med ferdige skreddersydde tekster, slik at du slipper å bruke unødig tid på å formulere seg.

Nøyaktig markering av skade

Du kan også på en meget enkel og nøyaktig måte markere hvor på kjøretøyet en eller flere skader befinner seg. Det finnes et utvalg med forskjellige strektegninger koblet opp mot chassistype.

Effektiv kommunisering

Taksten kommuniseres videre på e-post til selgere/salgssjef med direkte link til systemet der man kan søke frem takst og tilstandsrapporter i et intuitivt WEB grensesnitt.

Takstløsning for konsern

Med EuroMek takst har du tilgang til data på tvers av alle avdelinger som er medlem av samme gruppe. Taksten kan videreføres fra forkalkyle, PKK, tilstandsrapport internt evt. eksternt innenfor samme gruppe, nyttig ved shopping av takster – du sparer dyrebar tid.

Du får også automatisk tilgang til informasjon om kjøretøyet fra andre databaser, som Autosys kundens CRM system osv.

Noen funksjoner
 • Bredt utvalg av forskjellige strektegninger for markering av skader.
 • Database med skreddersydde tekster for takst
 • Automatisk distribusjon via e-post
 • Data på tvers av avdelinger med EuroMek konserntakst
Tilstandsrapport

Ved bruktbilsalg skal det foreligge en tilstandsrapport som forteller om tilstanden på kjøretøyet. EuroMek Tilstandsrapport utfører dette i henhold til de krav som foreligger.

I EuroMek kan du enkelt generere en tilstandsrapport basert på en utført takst. Dette er svært tidsbesparende og effektivt. All historikk ivaretas samtidig som tilstandsrapporten er fullt redigerbar.

Noen funksjoner
 • Tilstandsrapport på FINN.no

Det er flere gode grunner til å velge EuroMek Verksted:

 • Spesialtilpasset moduler for kontrollorgan med PKK/EU-kontroll
 • For både lettbil og tungbil
 • Har løsning for smarttelefon og nettbrett. NB! Krever EuroMek Mobil
 • Konsernløsning for takst og tilstandsrapport
 • Tidsbesparende
 • Fri support

Andre moduler

EuroMek Mobil

En ny generasjon programvare for EU-kontroll hvor du kan foreta hele prosessen med PKK på smarttelefon eller nettbrett.

EuroMek Salg

Håndterer bruktbilprosessen fra A til Å knyttet til innbytte og salg av bruktbil – i ett effektivt og enkelt brukergrensesnitt.

EuroMek Kvalitet

Hjelper deg å ivareta krav fra tilsynsmyndigheter når det gjelder PKK, HMS, verksteddrift og fartsskriververksted.

EuroMek Web

Gir deg tilgang til bla. feilstatistikk, historikk og kjøreseddel på en enkel og oversiktlig måte. Her finner du også tekniske vognkortdata.

EuroMek Vognkortdata

Gjør det lett for deg å finne frem tekniske opplysninger for alle kjøretøy som er, eller har vært registrert i Norge eller Sverige.